Tips til nye selvstændige.

Anglo-Corp vil gerne være med fra starten og hjælpe selvstændige erhvervsdrivende få mest ud af deres nye firma. Vi mener, der er alt for få ressourcer til at hjælpe ikke-akademikere i de  prøvelser iværksættere står overfor på den rejse der ligger foran dem. Hvis vi får lov til at hjælpe tidligt, kan vi være med til at danne grundlaget for iværksættere. Vi har her nogle gode råd, som vi håber kan hjælpe.

 

Fokuser på hvad der er vigtigt

Mange førstegangs-iværksættere tror de bør gribe alle der kommer deres vej. Muligheder kan dog ofte være ulve forklædt i fåreklæder. Undgå at blive distraheret. Jonglerer med for mange projekter på samme tid vil sprede dig tynd og begrænse både din effektivitet og produktivitet. Det er bedre at gøre en ting perfekt, end 10 dårligt. Hvis du føler behov for at springe på et andet projekt, kan det betyde mangler i dit oprindelige koncept eller manglende tro på projektet.

Vide, hvad du gør. Gør, hvad du ved.

Du må ikke starte en virksomhed, blot fordi det ser sexet ud eller fordi du gerne vil prale af store hypotetiske indtægter og afkast. Du skal gøre hvad du elsker. En virksomhed bygget op omkring dine styrker og talenter vil have større chance for succes. Det er ikke kun vigtigt at skabe en rentabel forretning,  det er også vigtigt, at du er glad for styring og se det vokse dag ud og dag ind. Hvis dit hjerte ikke er i det, vil du ikke blive en succes.

Sig det på 30 sekunder eller ti stille.

Fra et tilfældigt møde med en investor til en nysgerrig kunde, vær altid klar til at pitche din virksomhed. Dit budskab skal være klart – hvad er din mission, service og mål. Tilpas dit pitch til hvem du taler med.

Glem ikke at du lige har startet firma

Glem alt om fancy kontorer, hurtige biler og store rejseafregninger. Din tegnebog er din virksomheds livsnerve. Det er bedt at være sparsommelig i begyndelsen. Hvis du ønsker  skattenedsættelse er det en god ide at starte med at oprette din virksomhed eller del af den offshore. Se hver eneste dollar og triple-check hver regning. Oprethold lave overheads og administrer dit cash flow effektivt. Anglo-Corp kan være behjælpelig med at oprette dit firma offshore.

Du skal erkende, hvad du er god til, hvad du er mindre god til, og hvem der kan hjælpe dig udfylde de manglende huller.

Ingen ved alt, så du skal ikke tro, at du er anderledes. Omgiv dig med rådgivere og mentorer, som vil hjælpe dig til at blive en bedre leder og forretningsmand. Find succesfulde og dygtige personer med hvem du deler fælles interesser og gensidig forretningsmæssige mål, der kan se værdien i at arbejde med dig på lang sigt. Det kan være hjælp til:

– Oprettelse af aktieselskab offshore

– Revision

– Oprettelse af offshore bankkonto

– Selskabsadministration

Være sund.

Du vil være langt mere produktiv, når du tager tid til at pleje dig selv. Iværksætteri er en livsstil, ikke et 9-til-5 erhverv. Arbejde til punktet af udmattelse vil brænde dig ud og gøre dig mindre produktiv. Husk at spise rigtigt, motionere og finde tid til dig selv.

Back to Top