Stift englske driftselskab.

Opret engelsk driftselskab og opnå de mange fordele forbundet med at drive et selskab i England. Flere tusinde danskere har oprettet et engelsk selskab. Et engelsk selskab har et godt ansigt udadtil, er velrespekteret og med til at vise professionalisme og vision. At oprette et engelsk selskab er ret ligetil. Først skal et navn godkendes, og her kommer Anglo-Corp ind i billedet. Vores ansvar starter i det øjeblik du afgiver din bestilling på oprettelse af det engelske selskab. Anglo-Corp kan i reglen oprette det engelske selskab på nogle få dage. Dog først efter du har besluttet at anvende nomionee løsninger for direktør og aktionær.

En nominee er en stedfortrædende person, der overfor omverdenen lægger navn til direktørposten og ejerskabet. Det er for mange iværksættere en tiltrækkende mulighed, som ikke kendes hos danske selskaber. Dette at skabe komplet anonymitet omkring både ledelse og ejerskab af det engelske selskab kan være ønskeligt for iværksætteren. Der ligger en ekstraomkostning ved at introducere nominee personer. Det skyldes, at nominee personen påtager sig det samme ansvar, som var den pågældende den ”rigtige” direktør eller indehaver af det engelske selskab. Går noget galt, er det nominee personen, der tager skraldet. Det er ansvaret og risikoen den stedfortrædende påtager sig, der skal betales for.

At oprette et engelsk selskab koster faktisk ingenting. Kapitalen skal blot være £ 1. Det engelske selskab er ofte ejet af et offshore holdingselskab. Det sker navnlig, når det engelske selskab er et driftsselskab. Offshore holdingselskabet etableres i reglen i en lav-skat jurisdiktion eller i en jurisdiktion med ingen skat. Altså et ægte skattely. Ægte skattely findes mange steder i verden. Anglo-Corp har valgt at fokusere på Hong Kong, Seychellerne, Panama and Gibraltar. I hver af disse områder har vi samarbejdspartnere, som sørger for alt det administrative i jurisdiktionen. Navnlig Gibraltar er blevet et yndet sted for oprettelse af et offshore holdingselskab.

Hvorfor Gibraltar? Ganske enkelt fordi der er så mange skattefordele ved at oprette et offshore selskab i Gibraltar. Der er ingen selskabsskat, ingen kildeskat, ingen moms, ingen valutakontrol og så er kapitalkravet blot £ 1. Ved at oprette et offshore Gibraltar selskab er der andre gevinster. Selskabsloven i Gibraltar tillader en stedfortrædende direktør og ligeledes en stedfortrædende aktionær. Der er således ved et Gibraltar selskab intet krav om at offentliggøre identiteten af den retmæssige ejer og hemmeligholdelse er garanteret ved landets lovgivning. Tavshedspligt tages meget alvorlig i Gibraltar. Kun ved en dommerkendelse ved landets højesteret med mistanke om at selskabet er involveret i alvorlig kriminel aktivitet, vil navnet på den retmæssige ejer bliver afsløret. Og så er der ingen aftaler om udveksling af information mellem Gibraltar og andre lande.

Gibraltar har været en britisk kronkoloni i mere end 300 år og har solide demokratiske traditioner. Landet har selvstyre, men udenrigspolitik og forsvar styres fra England. Gibraltar er et fuldgyldigt medlem af EU. Flere af Europas største koncerner har deres holdingselskab i Gibraltar, hvilket reflekterer grundig overvejelse og langsigtet struktur planlægning. Gibraltar er stedet for et europæisk holdingselskab.

Klik her for yderligere oplysninger

Anglo-Corp har bopæl i England, ledes fra England, forstår engelsk selskabslovgivning og yder 24/7 pålidelig, professionel og fortrolig service.

Back to Top