Status – G20.

I det forløbne år har Anglo-Corp stiftet mere end 100 offshore selskaber og fonde og åbnet et tilsvarende antal offshore bankkonti; navnlig i Liechtenstein, som forbliver immun overfor G20 initiativerne.

Vore omhyggeligt udvalgte jurisdiktioner sikrer, at vore klienter på ingen måde antastes af G20 regulativerne.

Panama

Efter megen research indlemmes nu også Panama i vor eksklusive kreds af offshore jurisdiktioner. Panama anses for et sikkert valg grundet kombinationen af politisk stabilitet og landets banksektors solide ry. Chefkonsulent fra SKAT Peter Nørregaard udtaler, at man ikke har oplevet sager om dansk skattesvindel på panamanske bankkonti. Derimod har man observeret, at danskere har registreret holdingselskaber i Panama, der enten ejes af eller ejer selskab i andre skattely.

”Det er en del af sløringen, at selskaberne er registreret i Panama, men vi mener at pengene går gennem banker i andre lande,” siger Nørregaard.

Det bliver dog op ad bakke, hvis de nordiske lande skal indgå aftaler om udveksling af skatteoplysninger med Panama, der ellers helt tilbage i 2000 lovede at leve op til OECDs standarder.

”Men de har endnu ikke en eneste udvekslingsaftale, hvilket sætter spørgsmålstegn ved oprigtigheden af deres engagement. Der er gået næsten et årti, hvor der i bund og grund ikke er sket noget. De svarer ikke på anmodninger om samarbejde,” siger Jeffrey Owens, der leder afdeling for skattepolitik.

Berlingske Tidende

Der bliver stadig spurgt til artiklen om Anglo-Corp, der blev bragt i Berlingske Tidende 23. oktober 2009. Her beskrives én af Anglo-Corp’s offshore skattemodeller, som har høstet megen ros. Artiklen indeholder (som vanlig) nogle fejl. Er du interesseret i den omtalte model, er du meget velkommen til at kontakte os. Læs artiklen her.

Website

Anglo-Corp introducerer om tre uger et splinternyt website. Det markerer bl.a. at firmaet rykker mod mere erfarne og modne erhvervsfolk, der seriøst søger at placere deres interesser i jurisdiktioner, hvor betydelige værdier lovligt skærmes for både offentlighedens og myndighedernes øjne. Anglo-Corp byder naturligvis stadig iværksættere velkommen, navnlig hvor vi erfarer, at de forstår værdien af tidlig planlægning af deres skattemæssige udfordringer.

Kontakt

 

Anglo-Corp telefon: 457044 4024info@anglo-corpdk.com

Back to Top