Oprettelse og administration af et engelsk selskab.

Selskabsrådgivning er en væsentlig del af Anglo-Corp’s kompetencer og bygger på års erfaring. Vi har stor viden indenfor etablering af et engelsk selskab og kan sikre, at du får netop den vejledning, der gør dit engelske Ltd. selskab til en succes. Når du taler engelsk virksomhed med os, får du den nødvendige indsigt i forhold som moms, regnskabspligt, direktør- og ejerforhold, årlig indberetningspligt, nominee muligheder, hjemstedsadresse, ansøgning om bankkonto, unikt anonymitetspotentiale, anvendelse af stråmand og meget andet.

Ansøgning om engelsk bankkonto for det engelske (Ltd) selskab er i dag en en tidskrævende proces. Engelske banker har en håndfast compliance department og tager due diligence meget alvorlig. Bankerne kræver omfattende information om den ny engelske virksomhed, men Anglo-Corp har den nødvendige ekspertise til at sikre en smertefri konto åbningsproces.

Anglo-Corp opretter dit engelske selskab og passer og plejer det, så du er uden problemer. Anglo-Corp administrerer din engelske virksomhed og passer kommunikationen med myndighederne, overholder deadlines for indsendelse af informationer, holder kontakt med det engelske selskabs revisor og sørger for videresendelse af al post.

Vort honorar dækker også løbende konsulentydelser til dig. Du kan altid ringe, skrive, maile eller skype og påregne omgående respons. Du er velkommen på vort engelske kontor, hvor der altid venter en kop kaffe.

Anglo-Corp administrerer mange dansk ejede engelske firmaer. Nogle er engelske driftsselskaber, andre er engelske holdingselskaber. Anglo forstår at oprette den ultimative selskabskonstruktion, som bl.a. tager højde for skatteminimering, både lokalt og globalt

Back to Top