Opret engelsk Ltd. firma.

Opret engelsk Ltd. firma er blevet et tema for mange danske entrepreuneurs, yngre så vel som modne erhvervsfolk, der har spottet fordelene ved at oprette et engelsk Ltd. firma. Flere af deres konkurrenter har allerede gjort det, og London er blevet en hotbed for dansk ejede firmaer. Mange af disse engelske Ltd. firmaer driver drift fra England. Det kan være sig handel, service ydelser, IT virksomhed eller agenturforretning. Ens for dem alle er, at de kan drage nytte af de mange fordele, der ligger i at oprette et engelsk Ltd. firma.

Anonymitet spiller en stor rolle. Dette at man helt legalt kan gemme sig bag stråmænd og aldrig komme frem i rampelyset er begribeligvis af stor interesse. Ikke at iværksætterne frygter myndighederne, men talrige eksempler i de seneste år har vist at medierne kan være en fare. En kunde har foretaget sig noget uheldigt, som kan føre en leverandør ind i søgelyset, og før han får set sig om, er hans navn i aviserne. Stråmænd hedder på engelsk nominees. Et engelsk Ltd. firma kan glimrende have en nominee person som direktør. Det betyder, at den egentlige leders navn aldrig kan findes frem. Han er gjort anonym. Der oprettes dog et dokument med navnet Power of Attorney, hvorfra det klart fremgår, hvem den rigtige leder af det engelske Ltd. firma er. Anglo-Corp udformer gerne en Power of Attorney og sørger for, at en nominee direktør indsættes.

På samme måde kan en nominee shareholder indtræde som ene aktionær og dermed på papiret fremstå som indehaver af det engelske Ltd. firma. D.v.s. at ingen har kendskab til den korrekte aktionærs navn eller anden data. Igen arrangerer Anglo-Corp gerne et andet dokument, der hedder en Declaration of Trust. I det dokument står det klart anført, hvem den egentlige ejer af det engelske Ltd. firma er.

Disse to nøgledokumenter for driften af det engelske Ltd. firma skal opbevares omhyggeligt hos enten en advokat eller i en bankboks, da de er de eneste beviser rette person har, til dokumentation af den pågældendes ejerskab og indflydelse på det engelske Ltd. firma.

En anden gevinst ved at oprette et engelsk Ltd. firma er det minimale kapitalkrav på blot £ 1 og så tillige med begrænset ansvar. Det betyder at omkostningen ved at oprette et engelsk Ltd. firma er begrænset til det gebyr Anglo-Corp skal have for at oprette firmaet. Normalt vil et sådant indledende gebyr for at oprette et engelsk Ltd. firma inkludere det første års administration. For efterfølgende år betaler det engelske Ltd. firma et beskedent beløb for den fortsatte administration af firmaet.

Der er også et fortrin derved, at ejeren kan få udbetalt udbytte fra det engelske Ltd. firma i løbet af regnskabsåret. Så et godt råd til iværksættere er: opret engelsk Ltd. firma.

Det engelske Ltd. firma skal ret sikkert have en bankkonto, og her kan Anglo-Corp også være behjælpelig. Anglo-Corp ansøger om åbning af en bankkonto for det engelske Ltd. firma. Iværksætteren tager et lavpris fly til England for at underskrive bank dokumenterne for det engelske Ltd. firma, som nu er en realitet.

Klik her for yderligere oplysninger

Anglo-Corp har bopæl i England, ledes fra England, forstår engelsk selskabslovgivning og yder 24/7 pålidelig, professionel og fortrolig service.

Back to Top