Om os.

Hvem er Anglo-Corp

Specialister i etablering og administration af familiefonde og foundations i offshore jurisdiktioner. Beskyttelse af værdier samt planlægning af arv. Vi rådgiver om testemente, men opretter ikke selv testemente, da vi har to bedre løsninger i form af familiefonde og foundations.

Hvem er vi

Anglo-Corp Limited er en international service udbyder med speciale i etablering og administration af familiefonde og foundations i en række offshore jurisdiktioner. Det er beskyttelse af værdier og aktiver samt planlægning af arv og succession, der har den altoverskyggende betydning. Testamenter indgår ikke i Anglo-Corps ydelser. Læs mere under Familiefonde og Foundations.

Desuden opretter Anglo-Corp offshore selskaber som holding- investerings- eller driftsselskaber i mere end 20 lande. Her spiller skattenedsættelse en væsentlig rolle. Men der tages også hensyn til selskabets aktiviteter, planlagte ekspansion og skattevenlig strukturstrategi for at opnå skatteoptimering. Anonymitetsønsker i forbindelse med offshore selskaber og udenlandske bankkonti er ofte i højsædet. Læs mere under: Selskaber

Anglo-Corp er eksperter i oprettelse af engelske selskaber. Anglo-Corp har markedets bedste pris for etablering af et engelsk selskab med bankkonto og stedfortrædende direktør. Læs mere på UK Selskab.

Selskabet blev stiftet af Kai Jensen, som har mere end 50 års erfaring i etablering af engelske selskaber. Hans omfattende internationale karriere begyndte i ØK i København men forankrede sig snart i London, hvor han oparbejdede betydelig erfaring indenfor virkomhedsvejledning, financering og global handel. Dette førte til aktiviteter over det meste af kloden, og i godt 25 år var han på konstant rejse til sine forretningsforbindelser, agenter og egne kontorer i henved 50 lande.

Kai oprettede firmaer og bankkonti, hvor han kom frem, og denne mangeårige erfaring blev integreret som en tilpasset del af Anglo-Corp Ltd. Kai har omgivet sig med en fast medarbejderstab, oplært i de mange facetter og udfordringer skabt af den daglige færd i bankverdenen verden over, samt kontinuerlig opdatering af regler og love i forbindelse med selskabsetablering i en lang række jurisdiktioner indenfor så vel som udenfor Europa.

Vi bor i England, hvor vi også har vores europæiske hovedsæde. På kontoret tales dansk, engelsk, fransk og italiensk.

Ring fra Danmark på: 7044 4024 eller +44 (0) 1473 249 024
Email: info@anglo-corp.dk
Skype: anglo-corp

Back to Top