November nyhed 2015.


Rekordresultat for Anglo i 2015.

Anglo-Corp har i det forløbne år forøget antal klienter med godt 100%. Det er danskere bosat over hele kloden, som står for det strålende resultat, og vi siger tak for den tillid, som dermed er vist os.

Personale

Vi har i de seneste måneder udvidet staben i vores back-office med yderlig to dansk talende medarbejdere Helle Muschamp og Anja Scaife. Dette har også medført, at Anglo-Corp nu har italiensk og fransk talende personale.

Nye kontorer

Vores administration er flyttet til nye kontorer i 112c High Street, Hadleigh, Suffolk. Samtidig er det engelske salgskontor flyttet til 100 Pall Mall, St. James, London SW1Y 5NQ.

Anti-Money Laundering Certification

Anglo-Corp er stolte over deres nyerhvervede Anti-Money Laundering Certification, som har medført at firmaet nu udfører Due Deligence procedure for en række banker både i og udenfor Europa. Denne akkolade medfører bl.a. at Anglo-Corp nu kan bidrage til en hurtigere konto åbnings process for de fleste bankkonti.

Personligt møde

Som et direkte resultat af AMLC nævnt ovenfor vil vi fremover bede nye klienter om at mødes med os i enten, København, Århus eller London for navnlig at løbe selskabets forretningsprofil igennem.

Skatteplanlægning

I de senere år er reel skatteplanlægning for udenlandske selskabsstrukturer ofte blevet betegnet som skatteomgåelse eller på engelsk tax avoidance. Tax avoidance er ganske legitim og er anvendt daglig af tusinde. Men på de årlige G20 møder, som startede I 2008 har der altid været politisk stormvejr omkring begrebet tax avoidance. Efter G20 mødet i London I 2009 udtalte den daværende danske skatteminister Kristian Jensen (V) at: “Nu sparker vi døren ind på alle skattely i verden”. En ret dåbelig bemærkning, da det 1) er en umulighed og 2) intet i den retning har nogensinde fundet sted. I de følgende år blev der ved G20 møderne talt med store ord – men ingen væsentlige skatteindgreb  har fundet sted. Hvorfor? Bl.a. af den grund at Storbritannien blandt sine kolonier har de skattefri Jomfruøer (BVI), hvor 1.5 millioner selskaber er etableret, hvilket gør Storbritannien til  verdens største skatttely. En udrydelse af disse vil være en utænkelig tanke,og dermed fortsætter international eller offshore skatteplanlægning i bedste velgående.

I den forløbne uge fandt verdens største selskabsammenlægning sted. Amerikanske Pfizer med Viagra i spidsen overtog irske Allergan anført af Botox. Af skatteplanlægningshensyn flyttes Pfizers hovedkontor til Dublin i Irland. Dermed spares USD 2 billioner i skat. Dette kaldes på engelsk for tax inversion (et nyt ord for avoidance). Det er det seneste eksempel på legitim skatteplanlægning


Back to Top