Marts nyhed 2016.
Med fokus på De Britiske Jomfruøer (BVI)

Det er stedet, hvor verdens holdingselskaber holder til. Der er over 650.000 af dem med registrering af mere end 5000 nye holdingselskaber hver måned. BVI er verdens førende og mest lukkede skattely. Et selskab betegnes som et IBC – International Business Company.

I henhold til medierne er 11 af A P Møller-Mærsks 140 skattelyselskaber registreret i BVI!

Her etablerer man en nem og omkostningseffektiv struktur til at gennemføre globale investeringer. Denne er baseret på et højt hemmelighedsniveau. Ingen oplysninger om virksomhedens reelle ejere eller fordeling af aktiebeholdning slipper ud.

Navnet på et selskab med begrænset ansvar kan+ afsluttes med ”Limited”, ”Corporation” eller ”Incorporated” eller ordene ”Societe Anonyme” eller ”Sociedad Anonima” med forkortelserne ”Ltd”, ”Corp”, ”Inc” eller ”S.A.”.

Skatteplanlægning er forenklet ved det at BVI:

  • Ikke har lokale skatter eller stempelafgift. Det samme gælder for dividende, renter, royalties, arv og gaver
  • Ikke har valutakontrol. Midler kan frit føres ind og ud af BVI
  • Ikke har indberetningspligt af regnskaber eller revision
  • Ikke har krav om minimum eller maksimum aktiekapital

BVI har ingen aftaler om informationsudveksling med andre lande, hvorfor klient tavshedspligt er solidt forankret i landets selskabs- og erhvervslovgivning.

Et IBC behøver blot én ejer, én aktionær og én aktionær. Alle kan være én og samme person og ingen af dem står opført i noget offentligt register (denne kan være en fysisk eller juridisk person). Et IBC har ingen forpligtigelse til at udarbejde eller indsende regnskaber. Men notater, der viser selskabets transaktioner, bør opbevares.

Grundet landets helt unikke fortrin vil Anglo-Corp fremover gøre De Britiske Jomfruøer til deres førende jurisdiktion for placering af holdingselskaber.

Ledig karrierestilling hos Anglo-Corp

En sjælden mulighed er opstået hos Anglo-Corp Ltd. i Hadleigh, Suffolk, hvor et planlagt generationsskifte ikke kan gennemføres.

Derfor er en stilling som kommende direktør og daglig leder nu åben for en ambitiøs yngre person. Da mange af selskabets klienter er danske, bosat over hele kloden, er både skriftlig og mundtlig dansk påkrævet. Flydende engelsk er ligeledes nødvendig. Efter en indlæring periode på omkring seks måneder, bliver der tale om jævnlige møder i Danmark.

Vedkommende forventes at være resultatorienteret og have gode lederevner samt erfaring i markedsføring. Attraktiv og motiverende lønpakke.

Ansøgning bedes sendt til, info@anglo-corp.dkwww.anglo-corp.dk


Back to Top