Legitim skatteplanlægning.

Det evindelige avisskriveri om skattely og skattesnyd er hykleri på højeste plan.

Politikere, akademikere og jounalister kappes om, hvem der kan fremtrylle den mest sensationelle historie om nye planer og tiltag for lukning af skatteeldoradoer og smuthuller i skattelovgivningen. Opfindsomheden er stor, men ender i reglen som ønsketænkning.

Det sagen i sin enkelthed drejer sig om er legitim skatteplanlægning. Den ret og pligt enhver forretningsdrivende har til at forbedre sin virksomheds bundlinje.

For at sikre det optimale resultat ender planlægningen ofte i etablering af en offshore selskabskonstruktion. Denne kan, udover anselig skattelettelse, bl.a. føre til effektiv beskyttelse af formue og aktiver, rettidig arveplanlægning, generationsskifte samt værn mod kreditorer. Anglo-Corp kan vejlede omkring de mange skattemæssige samt personlige fordele ved udenlandske selskabskonstruktioner.

Mange danske erhvervsfolk vælger England som udgangspunkt for en videre udbygning af virksomhedsaktivitet i eller udenfor Europa. En sådan model skaber omgående anonymitet og hemmeligholdelse af ejerskab og direktion. Desuden opnås betydelige regnskabsmæssige fordele.

Konkursramte kan med fordel overveje deres muligheder. Her kan Anglo-Corp også hjælpe.

Behov for anonymitet har også fået nye vinkler. Se blot det offentliges sjusk og fejl med data. Pressens snagen i private personlige forhold. Beskyttelse mod konkurrenter, datakriminalitet og datatyveri.

Det er ikke nødvendig at starte sin virksomhed i Danmark. Den kan med betydelige fordele etableres udenfor Danmark, navnlig hvis man vil drive international virksomhed.

Hensigtsmæssig offshore skatteplanlægning er ikke forbeholdt de store virksomheder. Blandt vore hundredvis af danske klienter findes iværksættere, håndværkere, producenter, konsulenter, royalty modtagere, opfindere, eksportører og importører, software udviklere, entreprenører, grossister, investorer, globale virksomheder, rederier, finanshuse og mange flere. Små som mellemstore firmaer udgør 95% af vore klienter.

Nye jurisdiktioner

Anglo-Corp etablerer nu også selskaber i Malta, Belize og Jomfruøerne (BVI).

Anonymt Maestro kort uden navn

Vi har indledt et samarbejde med en international bank, som udsteder Maestro kort uden kortholderens navn. Dette vil imødekomme et stort behov, navnlig i Danmark.

Iværksættermesse i Køge

Anglo-Corp udstiller som sidste år på Iværksættermessen i Køge den 6. april.

Kontakt Kai W. Jensen for en uforpligtende samtale eller et møde om dine udfordringer og vores løsningsmuligheder. Tlf. +45 7044 4024. E-mail info@anglo-corp.dk

Back to Top