Juni nyhed 2 – 2016.UK Referendum – et sandt vendepunkt i britisk politik.

Meget har været sagt og skrevet om det britiske referendum. Vi vil her vise, hvad der har været af betydning, da stemmerne blev afgivet sidste torsdag.

Det overordnede spørgsmål var indvandring og grænsekontrol. Briterne ønskede et fast greb om landets indvandrepolitik for at kunne begrænse antallet af indvandrere uden at skulle følge direktiver fra EU. Man har igen og igen henvist til presset på skoler, sygehusvæsen og andre offentlige ansvarsområder. Derfor vil grænsekontrollen blive skærpet.

Dernæst ønskede landet uafhængighed og selvstændighed. Briterne ønskede deres suverænitet tilbage. England skulle være England igen. Et uafhængigt land befriet for Bruxelles’ indflydelse, regler og love.

Alle markante aspekter i sidste uges referendum var rene britiske betragtninger. Hvad der efterfølgende måtte ske, var spekulationer som få havde nogen konkrete svar på. Det har nu vist sig, at pundet er faldet og aktiekurser styrtdykket. Igen interne britiske anliggender.

Den politiske arena har naturligvis også oplevet turbulens. David Cameron træder tilbage som premierminister, og Labour’s leder Jeremy Corbyn’s fremtid hænger i en tråd. Igen interne britiske anliggender.

Vil den nye tilstand påvirke Anglo-Corp og dets mange danske klienter med selskaber etableret i England? Svaret er nej. Vi har set på alle tænkelige konsekvenser, og konkluderer at vi og vore klienter er uberørte at situationen.

Normale tilstande fortsætter og er ikke berørt af EU omvæltningen.

 

Back to Top