Juli nyhed 2015.
Status på den internationale bank situation

Åbning af en offshore bankkonto hos en velanskrevet bank er blevet en stor udfordring. Kravene bliver stadig større uden garanti for, at kontoen overhovedet bliver åbnet. Hvad er årsagen til denne turmult og usikkerhed?

Finanskrise

Det begyndte med den globale finanskrise efterfulgt af bankkrak efter bankkrak. Først Lehman Brothers kollaps I USA. fulgt af Northern Rock I England. Så kom turen til Wegelin Bank, Schweiz’ ældste bank, derefter BMI Bank i Seychellerne, Banca Privada d’Andorra I Andorra og Trust Bank I Rusland, for blot at nævne nogle få.

Hvidvask

Den næste ulykkelige fase involverede massiv hvidvask af penge hos HSBC, verdens næststørste bank, i Mexico og skatteunddragelse blandt tusinder af kunder hos HSBC Private Banking i Geneva i Schweiz.

Korruption

Sideløbende har vi set trillioner af dollars gå gennem banker verden over til støtte for uoverskuelig hvidvask af korruptionspenge, narkotika, våbenhandel, mennesketrafikering og andre kriminelle aktiviteter.

Due diligence

Disse katastrofer har smittet af på bankverdenen over hele kloden. Derfor en tilstand, hvor banker gennem deres due diligence procedure og compliance regulativer er på vagt over for enhver ny ansøgning af åbning af en bankkonto.

Anglo-Corp

Hos Anglo-Corp holder vi konstant øje med udviklingen og er i kontinuerlig kontakt med håndplukkede banker verden over. Anglo-Corp har i dag en afdeling, der daglig beskæftiger sig med bankkonto åbninger over hele verden. Det omfatter virksomhedskonti, så vel som institutionelle og privat konti. Anglo-Corp foretager sin egen due diligence undersøgelse for at sikre, at materialet banken modtager lever op til dennes ofte meget strenge regler for synlighed, hovedsaglig i forbindelse med midlernes oprindelse og deres destination.

Du kan derfor rolig lægge ansvaret for saglig og kompetent hjælp I Anglo-Corps hænder.

Vi har især fokus på vore bankforbindelser i Schweiz, Liechtenstein, Letland og Luxembourg samt en række jurisdiktioner uden for Europa.

Anglo-Corp Limited100 Pall Mall

St James

London SW1Y 5NQ

Ring: +44 (0) 1473 249 024 / +45 7044 4024

Email: info@anglo-corp.dk

Skype: anglo-corp

www.anglo-corp.dk

 

Back to Top