Et engelsk selskab kan være klar til brug indenfor 24 timer.

Et engelsk selskab uden kapitalkrav er en indbydende vej frem for den, som ønsker en udenlandsk virksomhed. Etablering af et selskab uden kapitalkrav er tiltrækkende, navnlig når det også er med begræneset ansvar. Danskere har etableret flere tusinde engelske selskaber, og hver dag kommer flere nye engelske selskaber til.

Uden kapitalkrav betyder et indskud på £ 1. Der er nogle stiftelsesomkostninger, men når de er betalt, har man sit eget selskab, registreret i England. Det engelske selskab kan anvendes som et driftsselskab, der køber og sælger overalt i verden. Det engelske selskab er således et handelsselskab. Det kan drives fra Danmark. Der kræves ikke noget besøg i UK. Selv den engelske bankkonto kan åbnes, uden at man skal til England.

Anglo-Corp ordner alt lige fra selve etableringsprocessen til engelsk moms ansøgning, kontakt til en engelsk revisor og ansøgning om åbning af engelsk bankkonto. Hele processen tager nogle uger. Du skal sende os en del oplysninger om dig selv, og bl.a. skal vi bruge dit notariserede pas og en regning med dit navn og adresse.

Dit engelske selskab er dog klar til brug, så snart navnet er godkendt, og vi har ansøgt om registrering af dit engelske selskab. Dit engelske selskab kan således være køreklar indenfor 24 timer.

Du skal muligvis også overveje at indsætte en stråmand som direktør og aktionær, for således at opnå komplet anonymitet. Det kan man ikke i Danmark, og det gør således det engelske selskab til noget ganske specielt ved det, at dit navn er hemmeligholdt. Din identitet er skjult bag stråmanden.

Back to Top