Engelsk selskab med lavt kapitalkrav.

Et engelsk selskab er ofte det første en iværksætter tænker på, når et udenlandsk selskab skal oprettes. Et engelsk selskab er en solid begyndelse på oprettelse af en international selskabsstruktur. Et offshore selskab kan også være et engelsk selskab eller engelsk firma. Et engelsk selskab betegnes ofte som en engelsk ltd. virksomhed. Limited står for engelsk selskab med begrænset ansvar.

Kapitalkravet for oprettelse af et engelsk selskab er blot £ 1 eller DKK 8,70. England forbindes ikke med et skattely, da selskabsskatten kun ligger en anelse under dansk selskabsskat. Fordelene ved at drive et engelsk selskab skal derfor findes andet steds.

Et engelsk ltd. selskab kan fungere 100% anonymt. Man indsætter en stedfortrædende direktør samt en stedfortrædende aktionær. Disse hedder på engelsk nominee director og nominee shareholder. En sådan stedfortrædende persons navn vil optræde i den årlige Annual Return. Den retsmæssige ejer og eneste beslutningsdygtige persons navn findes ingen steder. Denne person er dækket ind af to dokumenter kaldet en Power of Attorney og en Declaration of Trust. Disse dokumenter for det engelske selskab bekræfter, hvem den egentlige ejer og daglige ansvarshavende er. Power of Attorney og Declaration of Trust bør opbevares hos er advokat eller ligge i en bankboks.

Back to Top