En skatteeffektiv offshore konstellation.

Den stadige jagt på den mest skatteeffektive offshore selskabskonstellation fortsætter. Her er den seneste løsning – skabt og anbefalet af en af Danmarks dygtigste  skatterådgivere. Den sikrer skattefri drift samt skattefrit udbytte og skattefri fraflytning fra Danmark, skulle det komme på tale:

En Fond eller Foundation på Seychellerne ejer et Gibraltar selskab, der bruges som driftsselskab.

Vi har valgt Gibraltar for driftsselskabet fordi
• Det er en skattefri juristiktion for de selskaber vi stifter
• Det er et britisk territorium der har været underlagt Storbritannien siden 1704
• Det er et fuldgyldigt medlem af EU
• Det har en solid finansiel og kommercial infrastruktur

Anglo-Corp har etableret et stort antal fonde og foundations på Seychellerne, hvor der er skabt et velfungerende og kompetent center for stiftelse og administration af disse juridiske enheder. Vi drøfter gerne de markante forskelligheder mellem en offshore fond og en foundation, så stifteren kan være sikker på at foretage det rette valg.

Der kan oprettes bankkonti i både Gribraltar og på Seychellerne. For de, der ønsker større anonymitet og absolut bankhemmelighed anbefaler vi ansøgning om åbning af bankkonto i Liechtenstein, hvor en betydelig del af vore klienter i dag har deres konti.

Management selskab på Seychellerne
Da Seychellerne i dag anses som en af de mest eftertragtede offshore jurisdiktioner i verden, hvor Anglo-Corp også har deres daglige gang, har vi etableret et management selskab til at varetage administration og nominee løsninger for vore klienter. Selskabet hedder Anglo Management Services Ltd. og har til formål at skabe dobbeltbeskyttelse for pålidelig og varig anonymitet af ejerskab.

Back to Top