Dit skattely nær Danmark.

Skarpsindige iværksættere har spottet Gibraltar som en unik europæisk lokation for deres holdingselskab. Markante fordele:

– Ingen selskabsskat

– Ingen kildeskat

– Igen moms

– Ingen valutakontrol

– Kapitalkrav £1 = DKK 8,50

Mindre selskaber skal blot indberette en sammenfattet balance . Der er intet krav om indberetning af resultatopgørelse eller årsregnskab. Et mindre selskab skal opfylde følgende krav: omsætningen må ikke overstige £ 4.8 mio = DDK 41 mio og total balancen må ikke overstige £ 2.4 mio = DDK 20.5 mio.

Der er intet krav om at offentliggøre identiteten af den retmæssige ejer og hemmeligholdelse er garanteret af landets lovgivning. Tavshedspligt tages meget alvorlig i Gibraltar. Kun ved en dommerkendelse ved landets højesteret, med mistanke om at selskabet er involveret i alvorlig kriminel aktivitet, vil navnet på den retmæssige ejer blive afsløret.

Indberetningskrav er således minimale og vil ikke røbe selskabets ejerskab eller ledelse, navnlig ikke når der anvendes nominee løsninger.

Der er ingen aftaler om udveksling af information mellem Gibraltar og andre lande.

Andre fordele:

– Tillader stedfortrædende direktør

– Tillader stedfortrædende aktionær

– Kræver ikke noget besøg

Gibraltar har været en britisk kronkoloni i 300 år og har solide demokratiske traditioner. Landet har selvstyre, men udenrigspolitik og forsvar styres fra England. Gibraltar er et fuldgyldigt medlem af EU.

Flere af Europas største koncerner har deres holdingselskab i Gibraltar, hvilket reflekterer grundig overvejelse og langsigtet struktur planlægning.

Gibraltar er stedet for et europæisk holdingselskab

Ring til Kai W Jensen på +45 7044 4024 for en uforpligtende samtale

Back to Top