Bankkonti.

Bankkonto i udlandet

Bankkonto i udlandet, også kaldet “offshore bankkonto” tilknyttes dit offshore selskab. Her er en række fordele ved at have en bankkonto i udlandet:

  • Sikrer kunde anonymitet
  • Værner om bankhemmeligholdelse
  • Ingen indberetning til myndighederne af erhvervskonti
  • Pengeforbrug efter behag
  • Klarer udgifter til f.eks. uddannelse og investeringer m.v.
  • Navnløse hævekort tilbydes af visse banker
  • On-line banking 24/7
  • Pengeforbrug efter behag

Anglo-Corp har daglig kontakt med banker verden over. Vi følger således den stadige udvikling og dennes kontinuerlige stramning af rammerne for rettidig omhu og regelsætsoverholdelse. Trods mange ligheder bankerne imellem eksisterer der ingen fællesnævner for hverken rettidig omhu eller regelsætsoverholdelse. Anglo-Corp fører derfor et omfattende og stadig vekslende indeks over de enkelte bankers krav og betingelser for en kontoåbning.

Men selv med en sådan agtpågivenhed kan Anglo-Corp ikke garantere, at en ansøgning om kontoåbning er succesfuld.

Det er derfor afgørende at Anglo-Corp har et indgående kendskab til sine klienters forretningsprofil og omstændigheder i det hele taget. Veludrustet med den rigtige information øges mulighederne for gnidningsfri åbning af en konto. Det er af største vigtighed at Anglo-Corp modtager ALLE ønskede oplysninger fra klienten samtidig og ikke i småportioner. Derved undgås overskredne udløbsdatoer og forsinkelser.

Hvor man før finanskrisen kunne åbne en bankkonto i udlandet på nogle få dage, tager processen i dag 4-6 uger. Dette skyldes den omfattende due dilligence og compliance proces en ansøgning nu skal igennem med øget krav om oplysninger og dokumentation.

Anglo-Corp har anvendt stor omhyggelighed ved valg af sunde og sikre banker i jurisdiktioner verden over.

Det er muligt og til tider ønskeligt at placere sin familiefond, foundation eller selskab i én jurisdiktion og åbne bankkonto i udlandet i en anden. Dette kan være af hensyn til bankens investeringskompetence, on-line betalingsbehov, krav om et personligt interview som i Hong Kong, Panama, Letland  og England eller andre omstændigheder, der gør valg af bank til et vigtigt element i konstruktionsstrategien.

For yderlig oplysninger:

Ring fra Danmark på: 7044 4024 eller +44 (0) 1473 249 024
Email: info@anglo-corp.dk
Skype: anglo-corp

Back to Top