Banker.

At åbne en bankkonto, hvad enten det er for en privat person eller for en virksomhed, er blevet stadig mere omfattende og kompliceret. Skrappere myndighedskrav og reguleringer og ”kend din kunde”-regler betyder hver gang en meget formel Due Diligence-proces. Checklister bliver stadig længere i myndigheders og bankers bestræbelser på at bekæmpe hvidvask af penge, afsløre narkohandel, menneskehandel (trafficking) og illegal våbenhandel, områder som Anglo-Corp aldrig beskæftiger sig med.

En juridisk enhed som en foundation skal selvfølgelig have en bankkonto med dertil hørende faciliteter som webbank, debetkort osv. Det samme gælder beneficiaries. Sådanne bankkonti behøver ikke at være i den samme jurisdiktion, som foundation selv er placeret i. Faktisk kan såvel foundation som beneficiaries få fordele af at have bankkonti placeret i andre lande og jurisdiktioner.

En offshore bank er altså ikke en “ø-bank”, men en bank i et hvilket som helst land uden for det land, hvor kontohaveren bor. Betegnelsen offshore anvendes altså også om lande på et fastland.

Anglo-Corp har opbygget gode relationer til en række lokale og internationale banker i en række lande og jurisdiktioner. Med vores ekspertise er vi de rette at bede om at finde en bank og en jurisdiktion, som kan tilfredsstille konkrete behov og ønsker. Ved valg og oprettelse af bankkonti tilbyder vi enhver service inkl. kreditvurdering. Pålidelighed og kompetencer er af den yderste vigtighed.

Back to Top